ADVERTISEMENT

Terbaru Disini :

Lain-lain Cerita Yang Menarik

Wednesday, January 11, 2012

Penyanyi Rapper Snoop Dog Ditangkap Disempadan Mexico Kerana Memiliki Ganja !!Pengeluar, penyanyi dan perekod, 40, telah berhenti di Blanca Sierra sama, Texas, tempat pemeriksaan pada hari Sabtu di mana negara penyanyi Willie Nelson telah ditangkap kerana memiliki ganja pada tahun 2010, pegawai-pegawai kastam .Rang Undang-undang Brooks, jurucakap Kastam dan Perlindungan Sempadan, berkata ejen-ejen yang menjalankan pemeriksaan rutin bas persiaran rapper di US-pusat pemeriksaan sempadan Mexico timur El Paso dan pemikiran mereka berbau ganja.


"Apabila pegawai kami melakukan pemeriksaan lanjut, mereka mendapati satu jumlah kecil ganja dan menjadikan dia sheriff Hudspeth County," kata Encik Brooks.


Brooks enggan menyatakan berapa banyak ganja terlibat atau di mana ia ditemui. Rapper telah ditempah dan dibebaskan dan diberikan tarikh mahkamah Jan 20.


Snoop Dogg, yang nama sebenarnya Calvin Broadus, telah ditangkap dan disabitkan berkali-kali dalam tempoh 10 tahun yang lalu kerana memiliki dadah bermula daripada ganja kokain, dan kesalahan senjata.

No comments:

Advertisement