ADVERTISEMENT

Lain-lain Cerita Yang Menarik

Wednesday, January 11, 2012

Wanita Ini Hanya Melihat Sahaja Suaminya Membunuh Adik-adik, Anak dan Dirinya Sendiri !!

Paul Gilkey (kiri atas) menembak dan membunuh kakak ipar Dorothy Cherry (atas kanan) dan Barbara Mohler (bawah kanan) dan anaknya, Leroy Gilkey (bawah kiri) sebelum membunuh dirinya, sheriff berkata.


Ohio - Sesuatu pertikaian ke atas sama ada seorang wanita yang sakit sepatutnya diberikan teh dan roti bakar atau oren nampaknya kecewa suaminya begitu banyak bahawa dia menembak dan membunuh dua adik-adiknya dan anaknya sebelum membunuh dirinya, sheriff berkata.Wanita yang sakit, berusia 59 tahun Darlene Gilkey, yang mati kerana kanser, menyaksikan tembakan dari katil hospital di ruang tamu beliau tetapi adalah mental, Hocking County Sheriff Lanny Utara.


Anak perempuan, Ralph Sowers III, kepada orang yg 911 dia terselamat apabila bapa tirinya, Paul Gilkey, berkata beliau membiarkan hidup beliau kerana beliau mempunyai anak-anak. Sowers berkata bapa tirinya berulang kali memberi amaran kepada beliau untuk keluar dari jalan sebelum meletakkan pistol di atas kepalanya dan menembak saudaranya, yang bersembunyi di belakangnya.


Selepas tembakan Isnin, Paul Gilkey, 63, melangkah keluar ke anjung depan, duduk di kerusi dan menembak dirinya sendiri hingga mati, sheriff tersebut.


Dibunuh di dalam rumah beradik Darlene Gilkey, Barbara Mohler, 70, New Straitsville, dan Dorothy Cherry, 63, New Plymouth. Turut terbunuh ialah anak Paul Gilkey, Leroy Gilkey, 38, daripada Columbus.


Paul Gilkey, yang pergi dengan nama tengah, Dave, tertekan dan kecewa kerana dia cuba sedaya upaya untuk menjaga isterinya, yang kanser didiagnosis di seluruh Kesyukuran selepas mengalami kecederaan di sebuah hospital tempatan di mana dia bekerja, berkata kakaknya-in -undang-undang Peggy Gilkey, isteri saudaranya Gary Gilkey.


Paul Gilkey merasakan seolah-olah ahli-ahli keluarga isterinya telah mengambil alih penjagaan, dan dia telah kecewa oleh bilangan orang di dalam rumah dan bahawa keadaan sudah menjadi diambil keluar rumah di tenggara Ohio itu, Peggy Gilkey berkata.


Penyiasat berkata Leroy Gilkey mempunyai kuasa wakil ke atas ibunya, satu hakikat yang ditambah kepada tekanan Paul Gilkey, mengikut Peggy Gilkey.


"Dia berasa seperti itu, mereka menolak beliau dan cuba untuk mengambil alih," kata Peggy Gilkey Selasa.


Beliau menambah: "Dia benar-benar cuba untuk menjaganya, tetapi dia merasakan seperti orang yang tidak membenarkannya."


Beliau berkata Paul Gilkey dan suaminya bercakap beberapa kali dalam seminggu mengenai keadaan.


Beliau berkata abang dalam undang-undang mungkin membiarkan isterinya hidup kerana dia mencintai dia begitu banyak. Pasangan ini telah bercerai pada tahun 1975, sejurus selepas dia pergi ke penjara kerana membunuh 1974, tetapi berkahwin semula beberapa tahun yang lalu, katanya.


Utara, sheriff, berkata peristiwa yang membawa kepada tembakan mula awal pada hari ini apabila beberapa mangsa nampaknya telah disampaikan Darlene Gilkey teh dan roti bakar selepas Paul Gilkey sudah dikupas oren untuknya. Beliau berkata yang membawa kepada pertengkaran yang meningkat dan memuncak dengan tembakan.

No comments:

Advertisement