ADVERTISEMENT

Lain-lain Cerita Yang Menarik

Saturday, August 6, 2011

[panas] Beyonce Knowles Bikin Lelaki Mesir Jadi Berang .. !!!


LOS ANGELES, 5 OGOS 2011: Walaupun berhadapan dengan protes daripada beberapa kelompok Islam di Mesir, namun konsert Beyonce Knowles yang berlangsung di Port Ghalib, Laut Merah boleh dianggap sukses.Malah, ramai peminat yang telah membanjiri konsert penyanyi yang berusia 29 tahun ini.Pun begitu, konsert ini juga turut disulami dengan satu insiden yang tidak begitu menarik. Beberapa lelaki yang menghadiri konsert tersebut dikatakan cukup berang dengan Beyonce Knowles.


Difahamkan, mereka jadi berang kerana tidak suka melihat isteri-isteri mereka turut bergoyang dan menarik bersama tatkala Beyonce Knowles membawakan lagu-lagu hitsnya.


Hal itu membuatkan isteri kepada rapper Jay-Z ini terkejut.


"Ada banyak wanita yang hadir di dalam konsert itu. Kebanyakan mereka mengenakan burka. Dan, mereka ikut menarik waktu sayang menyanyikan lagu Irreplaceable. Ia satu pengalaman yang cukup mengagumkan!


"Tapi, beberapa lelaki yang mungkin juga suami-suami jadi berang. Seolah-olah seperti mahu mengeluarkan wanita-wanita tersebut daripada konsert itu," katanya.** sumber : mulut murai


No comments:

Advertisement