ADVERTISEMENT

Lain-lain Cerita Yang Menarik

Sunday, January 29, 2012

Pasangan Shakira Dan Pique Diugut Pembantu Sendiri Akibat Video Seks Mereka !!Barcelona - Masalah sedang menghinggapi pasangan Gerard Pique dan Shakira. Bek Barcelona dan kekasihnya dikhabarkan diperah oleh salah satu pembantu Shakira.Kabar yang beredar, dua pasangan yang telah bertunang itu mempunyai video seks yang bila-bila masa boleh beredar di dunia maya. Video tersebut khabarnya ada di tangan salah satu pembantu Shakira.


Pembantu tersebut mengancam akan menyebarkan video tersebut ke dunia maya jika Pique dan Shakira tak menyerahkan sejumlah wang yang ia minta.


Jika video tersebut benar-benar ada, privasi kedua-duanya bakal benar-benar terancam. Pique dan Shakira memang sering menjadi incaran paparazzi, jurugambar-jurugambar nakal itu sering mencuri-curi gambar kedua-duanya.


Beberapa paparazzi sering mengambil gambar mereka berdua tengah memasuki sebuah hotel di Barcelona. Salah satu jurugambar bahkan sempat mengabadikan Pique dalam keadaan bogel.


Seperti dilansir Zimbio, video seks Pique dan Shakira dikhabarkan berdurasi 90 saat sahaja, namun itu cukup untuk merosakkan reputasi mereka, jika tersebar luas dan masyarakat boleh mengenali wajah kedua-duanya.

No comments:

Advertisement