ADVERTISEMENT

Lain-lain Cerita Yang Menarik

Wednesday, August 10, 2011

Marah Pada Suami, Anak Yg Jadi Mangsa .. !!!


KAJANG: Seorang kanak-kanak berusia dua tahun kini terlantar di hospital selepas kaki kirinya patah dipercayai angkara ibu sendiri yang menghumbannya ke dinding semata-mata untuk melepaskan kemarahan selepas bergaduh dengan suami yang juga bapa kandung mangsa.


Selain patah kaki, kanak-kanak lelaki itu turut mengalami lebam serta bengkak pada beberapa anggota badan dan lebih menyedihkan, dia hanya dibawa ke hospital untuk mendapatkan rawatan selepas seminggu menderita kesakitan.Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ab Rashid Ab Wahab berkata, kejadian berlaku pada hari pertama umat Islam berpuasa 1 Ogos lalu di sebuah rumah di Taman Orkid di sini. 


“Ibu terbabit yang berusia 23 tahun dipercayai menghumban anak lelakinya berusia dua tahun ke dinding rumah bagi melepaskan kemarahan selepas berselisih faham dengan suaminya.
“Selepas seminggu berlalu dan mendapati anaknya sering menangis, ibu terbabit membawa anaknya ke Hospital Kajang (HK) dan doktor mendapati mangsa patah kaki kiri serta lebam di beberapa anggota badan,” katanya.** sumber : hmetro


4 comments:

is_isaac said...

tak patut tak patut..

Anonymous said...

Ish kejam sungguh. Klu marah pon jgnla babitkan anak2. Kesian budak tu jd mangse.

Mambang Terbang said...

ape la yg diorg laki bini ni gaduh ye sampai mak die sanggup lempar anak nye ke dinding ~.~

Firdnurjue said...

apalah punya perangai..anak lak jd mangsa..kesiannnnnnnnn


*jue suka budak2..luv them so much!!!

Advertisement