ADVERTISEMENT

Lain-lain Cerita Yang Menarik

Wednesday, August 24, 2011

4 Lelaki Rusia Didapati Bersalah Rakam & Rogol Pelajar Malaysia !!Empat pemuda Rusia daripada golongan berada menggunakan iPhone untuk merakam aksi mereka merogol seorang pelajar kolej swasta eksklusif berusia 18 tahun di selatan London.


Keempat-empat pemuda Rusia yang baru berada di Britain selama dua minggu itu telah melakukan serangan seksual kepada pelajar Malaysia selama sekurang-kurangnya dua jam setengah. Pelajar Malaysia itu menuntut di sebuah kolej esklusif yang mengenakan bayaran sekitar £30,000 setahun.


Kesemua tertuduh berusia antara 19 dan 23 tahun, memberikan komentar yang menjijikkan - malah merakamkan pengakuan tentang rancangan untuk melakukan serangan seksual itu sehari sebelum kejadian.


Oleg Ivanov, 23, Norayr Davtyan, 22, Armen Simonyan, 19, dan Gregory Melnikov, 23, menafikan tuduhan yang dikenakan terhadap mereka, namun juri di Mahkamah Woolwich Crown sebulat suara mendapati mereka bersalah.


Davtyan menyifatkan gadis itu sebagai "mesin" dan memanggilnya sebagai 'sl **' ketika di dalam kotak saksi. Mahkamah diberitahu bahawa Ivanov berasa "kasihan" terhadap mangsa, apabila melihat dia menangis tetapi dipujuk oleh rakannya Davtyan.


Pendakwa Peter Clement, berkata: "Ahli geng ini melihat aksi antara satu dengan yang lain, memberikan kata-kata semangat antara satu dengan yang lain, dan melontarkan kata-kata komentar tentang perkara yang telah dan akan mereka lakukan terhadap mangsa."


Menurut keterangan mahkamah, pelajar Malaysia itu menghadiri sebuah parti dan meneguk segelas wiski sebelum ke disko.Walaupun tidak ada bukti kukuh yang menyatakan bahawa minumannya itu diletakkan dadah atau ubat tidur namun pelajar itu dilaporkan mabuk teruk sebelum kembali ke parti, muntah-muntah lalu tertidur.


Pada keesokan paginya, mangsa bangun dan menyedari seorang lelaki sedang melakukan seks dengan dirinya.


Mangsa memberitahu polis: "Saya hanya mahu dia berhenti, saya tidak dapat bangun, saya tidak dapat berdiri, saya berasa benar-benar, benar-benar, benar-benar letih, saya tidak dapat berbuat apa-apa saya tidak boleh menggerakkan tangan saya .. .


"Saya hanya mahu menutup mata saya, saya hanya ingin mati, saya tidak rela akan perlakuan mereka."


Davtyan telah disabitkan atas dua tuduhan rogol, Melnikov disabitkan dengan satu tuduhan rogol dan cubaan rogol manakala Ivanov dan Simonyan kedua-duanya disabitkan atas satu tuduhan rogol.


Mereka masih ditahan sehingga mahkamah menjatuhkan hukuman esok.


** sumber : gempak1 comment:

Eyfa Zalifa said...

celaka vtol 4 org nie!spatutnya dihukum gantung!yg org malaysia tu apsal dh kemaruk sgt minum wiski?heish..islam ke apa?

Advertisement