ADVERTISEMENT

Terbaru Disini :

Lain-lain Cerita Yang Menarik

Sunday, June 5, 2011

ARTIS MEMAKI HAMUN BLOGGERS ATAS KESALAHANNYA SENDIRI . . . ? ? ? ?




Sebenarnya mambang jenis x suke amik tau hal orang lain. Tapi selepas terbaca "die" nye statement tu dengan letak middle finger to the face, bloggers cibai dok hasut org, pastu assholes bloggers...ini mendatangkan kemarahan memandangkan mambang juga merupakan seorang bloggers.
Bloggers di MALAYSIA ni bukan puluh2 orang, tapi beratus2 ribu orang, jadi dengan secara x langsungnya beliau memang telah mengambil langkah yg teramat salah dengan memandang rendah terhadap geng2 BLOGGERS ini. Harap beliau memohon maaf dan kembali ke pangkal jalan. Artis yg mambang maksudkan ialah KLIK DISINI .


Mambang nak tulis tentang ape punye bahase yg die lemparkan kt blogger2 tu pun dah naik geram dah ni .!!!!!!!!! grrrrr...... korang leh baca sendiri kisahnya disini ARTIS MAKI HAMUN BLOGGERS ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

No comments:

Advertisement