ADVERTISEMENT

Terbaru Disini :

Lain-lain Cerita Yang Menarik

Sunday, May 15, 2011

LAGU PILIHAN MAMBANG DI HARI AHAD MERANGKAP CUTI KERJA NI . . .


KLIK SINI untuk support mambang :D )

Di hari ahad ini 15/5/2011 dari pagi sampai petang mambang dok belek2 netbook kt atas tu je. Biase la hari cuti kan, hehehe, satu2 nya hari cuti mambang dari bekerje dalam satu minggu...
Memang meletihkan kerje hari2 ni, bile dah cuti tu memang rehat sakan la kate org perelih ni..ekekee... Tadi sambil dok belek2 website2 lagu mambang ade terdengar lagu2 yg agak best utk dilayan, ehehee, bukan best ape, cume muzik die, pastu sore penyanyi tu memang sedap utk didengar (bagi mambang la hehe) . Tak mau tulis panjang2 lagi nanti korg bosan lak, ekekee... Jom kite layan lagu2 tersebut :) 


Katy Perry feat Kanye Weat - E.T :





Lady Gaga - The Edge Of Glory :


Pitbull feat Neyo - Give Me Everything :


Jennifer Lopez feat Lil Wayne - I'm Into You :


Muse - Uprising :



* Thanks yang sudi singgah sini...Komen2 sama kalau sudi :) mungkin selera muzik mambang x sama dengan kawan2 yg lain, ape2 pun kite enjoy :D hehe. . .

4 comments:

cucu umie said...

ayie jarang layan muzik2..ty sellu downloadkan lagu untuk kaka, cuma xg pon lgu yg ayie download tu..cuma mint lagu nasyid jer..

Mambang Terbang said...

hehehe... :)

merahitujambu said...

sy x bapa nk suka muzik ladu gaga..hehehe..maaf ya..masing2 ada cita rasa masing2 kan...

Mambang Terbang said...

betul tu merahitujambu :) mambang x kenal sgt pun penyanyi2 kt atas tu...mambang dapat senarai lagu2 ni kt website www.dilandau.com lagu most popular download...mambang layan je la..hehehe...

http://violencexx.blogspot.com/

Advertisement