ADVERTISEMENT

Terbaru Disini :

Lain-lain Cerita Yang Menarik

Monday, May 9, 2011

AL-KISAH MAMBANG ESCORT MEMBE PERGI JALAN2 Di Gua Kelam PERLIS . . .


Kelmarin 8/5/2011 mambang mendapat panggilan telefon dari kawan mambang Khairee Izwar, die bertanyakan mambang bz x hari tu, mambang mcm biase la cakap x bz pun dah hari cuti kn, mambang tnye balik "awat heri, ade ape hal" , pastu heri tu cakap la yg awex die dari johor datang berjumpe ngn die, mambang pun dengan keadaan terkejut " wahlaoooo, die datang keee??? " , "iye laaa, hg bz x ni xanderm (nama panggilan kawan2 mambang kt sini) " kata heri... Pastu mambang kate la x pon aihh....hahaha... Pastu heri pun mintak tolong mambang la die cakap " xanderm, Akilah (name awex Heri) teringin la nk pegi Gua Kelam, lgpun hari ni die last dah kt PERLIS ni, mlm ni die nk bertolak balik KL (sebab die blaja kt KL, die tggal kt JOHOR).

Mambang kalau membe2 mintak tolong susah la nk tolak sebab mambang pikir "sekarang time membe susah, kalau mambang x tolong nnti time mambang susah diorg x nk tolong lak...hehe". ok berbalik pada cite td.... Bile heri tu mintak tolong mambang tu, mambang kate la "okes heri, tapi nk mintak tolong apa tu?? " . Heri cakap la " hg bawak aku ngn dia p Gua Kelam bleh x, kita p ngn kereta hg la, minyak aku support " . Mambang pon ok je la. Cepat2 mambang bangun tido, g mandi ngn sarapan sikit, terus mambang bertolak g umah heri. Sampai je umah heri tu, die dah tunggu kt luar, mambang tengok fuhhhhhhhhh, macam artis heri tu dressup (nk keluar ngn awex tercinta la katakan, haha) .

Heri pun dah naik keta, kitorg pun bertolak nk g umah awex die lak kt bintong (dekat ngn umah mambang ). Drive dalam 15 minit sampai la kt umah awex die. Awex die dressup biase2 je mambang tengok, hehe... Dah siap sume kitorg pun bertolak la nk g kt Gua Kelam tu. Dalam perjalanan singgah sebentar di Petronas nk buh minyak keta yg disponser oleh Heri..hehe (tenkiu heri). Pastu kitorg pun teruskn perjalanan ke Gua Kelam yg mengambil masa dalam 20minit. Setibanya kami disana mambang pun ade la snap sikit2 gamba diorg berdua  tu...hehe... Tengah jalan2 nk masuk ke Gua tu tengok2 ade diorg letak signboard " dilarang masuk, kerja2 penyelenggaraan sedang dijalankn" (lebih kurg camtu la signboard tu), adussss mambang patah hati tul x leh masuk...hahaha, pastu kitorg dok bincang2 la nk dok mana ni semua tpt duduk org amik habis dah, pastu awex heri cakap la "haa disane tu ade kosong" . Kitorg pun g la lepak2 kt tpt duduk tu, heri bawak keluar bekal mkn2 sikit, spageti dan buah harum manis... Spageti mambang x mkn sgt jadi mambang perabis Harum manis tu la..hehehe, pastu kitorg sembang2 je sampai dah x larat nk sembang ape dah... hahahaa... Sebelum bertolak balik heri ade cakap sesuatu yg agak mengejutkan awexnya itu " syg, jap gi i bawak u g jumpe mak bapak i ye " dengan nada selamba. Awex die pun tergamam dengan muke epic...ekekekee, mule2 awex die xmau, pastu dah heri dok pujuk2 die, die mau la.... Mambang pon drive terus ke rumah heri. 30minit sampai la kitorg di rumah heri tu, mak bapaknye memang dok tunggu ketibaan kitorg sume, rupe2 nye mmg heri dah gtau kt mak bapak die yg die nk bawak awex die dtg jumpe diorg... Sampai je disane kitorg dijemput ngn senyuman mesra, kitorg pun salam2 ngn mak bapak heri tu. Pastu mambang ngn awex die dijemput utk mkn kt rumah heri tu, mambang pun mmg tengah lapar gile sebab td tu mkn mempelam je...hehehe, mambang tnpa segan silu melantak je ape yg ade...khekehkehe....bile dah siap sume kitorg g CC lak sebab awex die nk bukak FB, HS5 dan mcm2 lagi la, yg best nye tu awex die belanje kitorg men komputer..hehehe, tp mambang x main la sebab malas mase tu...haha...lame gk la kt cc tu. Jam pun dah menunjukkan pukul 6 petang, awex die pun gtau nk balik untuk kemas barang sebab mlm nnti nk balik naik bas. Diorg pun siap salam2 dah, mambang pun bawak awex die balik ngn kawan mambang tu balik. Lastly baru mambang balik umah mambang. Agak letih gk la hari tu sebab byk aktiviti. Pukul 7.11pm mambang sampai umah mambang. Sampai2 je terus mambang ngadap laptop untuk selesai kn convert video untuk diburnkn kepada DVD sebab ade org tempah DVD wrestling kt mambang.. oppssss melalut jauh dah ni...ehehehe...Begitulah AL-KISAH mambang...Harap korg x bosan2 membaca cerita yg ringan2 ni :) DIBAWAH INI ADE SEDIKIT GAMBAR2 YG MAMBANG SNAP DISANE (tp gambar mambang xde ye , hehe)






Tepat pukul 10:30pm mambang pergi ambil heri dah juga Akilah sebab mambang gk yg kene hantar awex die tu g stesen bas, bas bertolak pukul 11 pm, jauh gk la stesen bas tu. Mambang drive laju gile2 nye nk ke stesen bas tu. Pukul 10:55 kitorg pun sampai la stesen bas tu, nasib baik bas tu x jln lagi, diorg pun salam2 tium2 pp, ekekeke (cam dak2 kecik, comei diorg ni bile bersame). 5minit selepas tu bas pun berjalan, Heri wat muke selambe je lambai kn tgn kearah kekasihnya, tapi mambang leh nmpk kesedihan pada raut wajahnya walau pun die cube sembunyikn perasaan itu. Semase dalam perjalan balik die ade cakap sesuatu kt mambang " xanderm, nmpknya aku telah temui cinta sejati aku " . Mambang pun hanya menganggukkn pale (tanda setuju ngn ape yg die kate tu ) ...... SEKIAN TERIMA KASIH....(kot2 la korg nk kenali Khairee dan Akilah ni). Ni page diorg : KHAIREE IZWAR & AKILAH (hersolia)

5 comments:

Anonymous said...

Hmm іs anyone else having prοblems with the imageѕ on thіs blog loading?
I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog.

Any feeԁback would be greatlу aρpreciated.


Ηeгe is my ωеbsite: iphone repair kl

Anonymous said...

Ι go tο see every ԁаy a
few sites anԁ websites to rеad artіcles, except this blog ρresents qualіty based content.


Feel fгеe to ѕurf to mу blog :
: wiredtree review

Anonymous said...

I аm reallу inѕpired ωith youг writing
tаlеnts and also ωith the foгmat in yοur blog.
Iѕ that this a paiԁ theme oг did you custоmіze it your
self? Anyway stay up the excеllent high quality writing, it's rare to see a nice blog like this one nowadays..

Feel free to surf to my web-site: wiredtree review

Anonymous said...

I like the valuablе info yοu proѵide in
your articles. I will bookmагκ your
blοg and сheсk agаіn here frеquеntly.
I'm quite certain I'll learn plenty of new stuff right here!
Good luck fοr the next!

Ѕtop bу my web-site: iphonerepairkl.blog.co.uk

Anonymous said...

Nice blog herе! Also your site quite a bit up fast!
What web host are you the usage of? Can I am
getting your affiliate link on уour host?
Ι want my website loaded up as fast aѕ youгs lol

my weblog; storify.com

Advertisement