ADVERTISEMENT

Terbaru Disini :

Lain-lain Cerita Yang Menarik

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !


KLIK SINI untuk keterangan lanjut segmen TERBARU ABG BEN ini :D

Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog ?

- sebenarnya tiada sesiapa pun yg suruh mambang buat blog ni, mambang saje buat blog sekadar untuk menambah kenalan dlm hidup mambang dan juga berkongsi maklumat :)


Siapakah sumber inspirasi anda ?

- tipulah klau mambang kata mambang x de sumber inspirasi untuk membuat blog ni walaupun pada awalnya hanyalah sekadar suka-suka...hehe...sumber inspirasi mambang ialah encik BOM321 & juga ABG BEN. kerana mereka juga lah mambang lebih bersemangat untuk berblogging...sekian.....thanx all :)

22 comments:

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Mambang Terbang said...

makasih korg....aku akan singgah dan follow korg plak :)

mas saari said...

datang buat kunjungan balas n follow jugak!

selamat berkenalan..

Aina said...

salam perkenalan.dah follow dah:)
happy blogging ..

anismelon said...

salam perkenalan dari segmen abg ben..#3 no 13..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

s.y.A.f.i.r.a a.Z.m.a.L said...

singgah minggah.. salam kenal..
^_^

Mambang Terbang said...

time kaseh yg sudi follow mambang :) yg singgah2 pun time kaseh gk kerane sudi dtg kt blog yg serbe kekurangan ni :)thanx juga yg sudi support mambang dengan mengklik iklan dari PENAJA mambang iaitu NuffNang :D thanx all . . .

udin said...

pheeewitttt.. salam mambang.. BL dtg balas kunjungan.. keep on blogging okay.. \m/

Puteri Kasih said...

singgah dah blog Abg Ben...jemput singgah ke blogies ku juga yer

Semanis Mulut By Puteri Kasih ;)

Chegu Zubir said...

dtg sini jugak

jom join
60 blogger dicari....

im new folower of u

Syuxer said...

tq coz singgah blog kita dan jadi follower kita..:)..selamat berkenalan bro..saya dah follow bro..

kemboja said...

TQ SUDI POLLOW KTE.. KEEP IN TOUCH OKEH.. :)

KuLiN said...

hye singgah sat :)
dah follow ur blog..thnks sudi snggah :)

Cik Cempaka said...

Hai hai..

saya suker..saya terjah

saya dengki..saya tak sempat join..

zacky ~786~ said...

sggh dari BA

miss frog said...

heeee..follow mambang kuneng jugak..tenkiu dear..

Siti Nadzirah Zakariah said...

mambang..chantek suke kacak di sini..:)
saya blogger baru juga..huhu..

Mambang Terbang said...

salam perkenalan semua kawan2 mambang sekalian :) thanx sudi datang melawat & follow mambang disini :) syg korang semua....

http://violencexx.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

Mambang Terbang said...

thanx lulu :) u pun lawa gk xD hahax (mende aku merepek ni)

http://violencexx.blogspot.com/

Wanie Asri said...

jenguk jenguk tengok blog unik...=)

Advertisement